Assist-Card csoportos utasbiztosítások

Egész évre szóló utasbiztosítások, teljes körű kockázatvállalással belföldi és külföldi utazásokra. A külföldre utazók esetleges kárainak fedezésére szolgáló biztosítás, ami elore meghatározott idotartamra vonatkozik, és a poggyász- és egyéb vagyoni jellegu károkon kívül kártérítést fizet balesetre, orvosi és kórházi ellátásra, utaztatásra, telefonálásra. Kötheto egyénileg egyszeri utazásra vagy éves bérletként, illetve vállalatok keretnapokat vagy csoportos biztosítást vásárolhatnak.

Az utasbiztosítás szolgáltatásai

  • Minden biztosító utasbiztosítási terméke tartalmazza a 24 órás asszisztenciaszolgáltatást, élet-, baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, továbbá több módozat esetében felelősség-, jogvédelem- és poggyászbiztosítást.
  • Az asszisztenciaszolgáltatás keretében telefonon nyújtanak segítséget betegség vagy baleset esetén. Telefonon kaphatunk felvilágosítást az egészségügyi ellátásunk lehetőségeiről. Az élet-, baleset- és betegségbiztosítás esetén betegségünk, balesetünk kapcsán több olyan szolgáltatást kínálnak a biztosítók, melyek inkább asszisztenciának, segítségnyújtásnak mondhatók. Ilyenek például a hozzátartozó értesítése, hozzátartozó kiutazásának megszervezése, gyermek hazajuttatása, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek megtérítése, továbbá a beteg (esetleg holttest) hazaszállítása miatt felmerült költségek kifizetése is. A biztosító kártérítést fizet baleseti rokkantság és csonttörés esetén is.
  • Poggyászbiztosítás tartalmazza a poggyászban eset károk megtérítését, a poggyász eltulajdonításának esetén limitáltan a költségek megtérítését, valamint több módozat esetén a poggyászkésésből adódó költségtérítést.
  • Számos módozat esetében olyan plusz szolgáltatásokat nyújtanak a biztosítók, mint például jogvédelem, ügyvédi költségek térítése, óvadékelőleg, stb. Általában ezen szolgáltatásokat csak a drágább termékek választása esetén nyújtja a biztosító.

»Érdeklődöm a termék iránt