Nyugdíj előtakarékosság, Nyugdíjtervezés

Nyugdíjtervezés A népességcsökkenés és a társadalom elöregedése évtizedeken belül komoly válsághelyzetet hordoz magában Európa szerte így hazánkban is. Az 1998-ban indult hárompilléres nyugdíjrendszer, ezzel együtt az állami gondoskodás háttérbe szorulása miatt a nyugdíjba vonulók jövedelemszintje 40-80 %-kal csökken utolsó aktív fizetésükhöz képest. A jövedelemzuhanás a vállalkozói szférában még drasztikusabb mértéket ölt majd. Mindenki számára elengedhetetlen, hogy sürgosen saját kezébe vegye a probléma megoldását. Mi abban segítünk Önnek, hogy nyugdíjas korában az életszínvonala megtartásához szükséges járadékbiztosítását megtervezzük. Így Ön hosszútávon kisebb összegek elkülönítésével a felhalmozott tőkét a nyugdíjba vonuláskor vagy akár azt megelőzően is havi járadék formájában felveheti. Ezzel a biztosítással fedezheti az időskori ellátások költségeit, megteremtheti a békés, méltó időskor biztonságát.

Nyugdíjpénztár (Önkéntes és egészség):

A nyugdíjpénztárak az öngondoskodás intézményei, itt egyéni számlán gyűlik a pénze. Nyugdíjas éveiben járadék formájában veheti fel az összegyűlt összeget ezzel tudja kiegészíteni az állami nyugdíjat.

Egészségpénztár

Egészségpénztár Kiszámolta-e már, hogy egészségügyi kiadásai mekkora részét képezik családja költségvetésének? Mostantól lehetosége nyílik arra, hogy a gyógyszertári vásárlásait, látásjavító eszközök vásárlásával, sporttevékenységgel, rekreációs üdüléssel kapcsolatos, és még számos - az egészségmegőrzést és helyreállítást szolgáló - kiadásait az egészségpénztárnál vezetett egyéni számlájáról egyenlítse ki. A befizetett tagdíj jelentős adókedvezményt jelenthet Önnek.

Hagyatékbiztosítás

Ezzel a biztosítással előre lehet gondoskodni a kegyeleti szolgáltatások költségeiről. Egyszeri és folyamatos díjas formája is létezik. Akár 70 éves korban is meg lehet kötni. VISSZA

Megtakarítás az idős kor méltóságáért

Ha már rendelkezik életbiztosítással és szeretné pénzét befektetni, akkor befektetési egységhez kötött biztosításokat ajánlunk. A biztosítók által létrehozott alapok közül egyéni kockázattűrő képessége szerint választhat. Rugalmas konstrukciók, lehetősége van a rendszeresen fizetett díjakon felül eseti díjak elhelyezésére is. Az alapok között mozoghat a magasabb hozam reményében. A futamidőt Ön határozhatja meg, és azt is hogy milyen biztosítási elemmel akarja kiegészíteni.


»Érdeklődöm a termék iránt