Erste-ING komplex jelzálogkölcsön

Az ING Biztosító és az Erste Bank együttműködésének eredményeként bevezetésre került az új jelzáloghitel. Ezen új, befektetéshez kötött életbiztosítással kombinált hitelkonstrukció segítségével hiteltanácsadóink megtalálják, az Ön igényei alapján legkedvezőbb megoldást!

Széles hitelpalettánkról választhat

 • Lakáscélra:Lakásépítés, emeletráépítés, tetőér-beépítés, bővítés
 • Lakásvásárlás
 • Lakásfelújítás
 • Hitelkiváltásra
 • Szabad felhasználásra

Rugalmas hitelbírálat

Többféle hiteltípus közül választhat, így megtalálhatja a megfelelőt

 • Jövedelemalapú hitel – az esetben ajánljuk, ha magas igazolható jövedelemmel rendelkezik és magas összegű hitelt szeretne felvenni.
 • Fedezetalapú hitel – amennyiben minimum a törlesztőrészlettel megegyező összegű jövedelemmel rendelkezik.
 • Tisztán fedezet alapú hitel – nincs jövedelem vizsgálat, csak egy ügyfélnyilatkozat szükséges. (Csak lakáscélra. Szabadfelhasználású hitel esetén minimálbér igazolása szükséges)

Széles körű finanszírozás

Nincs területi korlátozás, tehát csupán az ingatlan elhelyezkedése miatt nem kerül elutasításra. Az ingatlan elhelyezkedése az értékbecslésnél kerül figyelembevételre.

Egyszerű, kényelmes és gyors ügyintézés

Üzletkötőink és hiteltanácsadóink az első pillanattól a hitel folyósításáig támogatják Önt abban, hogy az igényléssel kapcsolatos teendők a lehető legkevesebb időt és terhet jelentsék. Segítenek a szükséges dokumentumok összeállításában és kitöltésében. Az előzetes adósminősítés néhány perc alatt megtörténik, így gyorsan megállapítható az Ön hitelképessége. A hitelbírálat a lakhelyhez közeli Erste Bank fiókban történik, ezzel is meggyorsítva a hitelfelvétel folyamatát.

Előtörlesztés

Ha Ön már a futamidő vége előtt szeretné hitelét részben vagy egészben visszafizetni, ezt rugalmas feltételekkel valósíthatja meg. A hitelkonstrukció befektetéshez kötött életbiztosítási részében összegyűjtött, felhalmozott összeg előtörlesztése teljesen díjmentes a biztosítás lejáratakor!

Jelzáloghitel – a törlesztőrészleteket Ön tervezheti meg!

10-35 éves futamidejű hiteléhez 10 vagy 15 évre szóló életbiztosítással kombinált garantált tőkegyűjtési programot választhat, a hitelösszeg 10-100%-áig.

A program időtartama alatt Ön a banknak csak a kamatokat fizeti, míg az Ön által kiválasztott tőkerész törlesztését a biztosításban halmozza fel. A biztosítási program végén a biztosításban felhalmozott tőkerészt díjmentesen előtörleszti a bank felé. Ez a szerződéskötéskor választott összegnél kevesebb semmiképp sem lehet, több viszont igen, mivel a tőke összegyűjtésére szolgáló befektetéssel kombinált életbiztosítás tőke- és hozamgaranciát nyújt euróban. 

Sőt, a befektetések hozamával még emelkedhet is az értéke, így a biztosítás lejáratakor Ön akár a tervezettnél még többet is előtörleszthet, vagy a garantált összegen felüli résszel szabadon rendelkezhet.

A hitel futamidejéből fennmaradó idő alatt Önnek mindössze az előtörlesztést követően a tőkéből fennmaradó részt kell törlesztenie!

Miért előnyös ez a hitel az Ön számára?

 • Ön saját igényeihez igazíthatja a hitele törlesztésének ütemezését!
 • 10-15 év könnyebben belátható és tervezhető időtartam, mint 25-30 év.
 • Ha úgy érzi, hogy a következő 10-15 évben nagyobb havi terheket is tud vállalni, érdemes az előtörlesztendő tőkét magasabb összegben, akár a teljes felvett hitel értékéig meghatározni. Így a hosszúnak tűnő 25-30 éves futamidejű hitelét akár 10-15 év alatt kifizetheti. Minél több pénzt tud a biztosításban elhelyezni, annál több lehetősége adódik a tőke- és hozamgarantált, magas hozam lehetőségét magába foglaló konstrukcióval a magasabb összegű hitel előtörlesztésre vagy végtörlesztésre. Teljes előtörlesztés esetén megspórolhatja akár 15-20 év kamatterhét!
 • Ha viszont úgy érzi, hogy most inkább mérsékelt havi terheket vállalna, mert pl. egyéb hiteltörlesztése is van, vagy rendszeres fix előtakarékossági programot indított, vagy bízik abban, hogy a jövedelme emelkedni fog, válasszon most kisebb előtörlesztendő tőkerészt. Így most kevesebb, az előtörlesztés után pedig magasabb havi terhei lesznek.
 • Ha a futamidő alatt egyenletesen szeretne törleszteni, az is megoldható az előtörlesztésre meghatározott összeg megfelelő megválasztásával.

Biztonság euróban

Ön nem kockáztatja a pénzét, hiszen a tőke- és hozamgarancia biztosítja, hogy befektetése értéke a futamidő végén nem lehet kevesebb a felvett hitelösszeg induláskor számított euró értékénél.

Előtakarékosság

A konstrukció lehetőséget nyújt arra is, hogy Ön plusz összegeket helyezzen el 17 eszközalapunkban. Ez kiváló megoldás lehet, hogy növelje a hitel későbbi előtörlesztésre fordított összeget.


»Érdeklődöm a termék iránt