Hitelbiztosítás

A biztonságos üzletkötéshez - belföldön és külföldön egyaránt - körültekintésre és alapos szaktudásra van szükség. A csődeljárások nagy száma miatt a vevőtartozások központilag irányított, szakszerű kezelése elengedhetetlen. Az üzlet versenyben csak az lehet igazán eredményes, aki figyelembe veszi az országonként eltérő, helyi sajátosságokat.

Függetlenül, hogy Ön magyar vállalkozóként a hazai piacon tevékenykedik, vagy külföldre exportál, esetleg külföldi leányvállalatai révén szolgálja ki nemzetközi üzleti partnereit: ezekkel a termékekkel a világ bármely pontján bebiztosíthatja magát arra az esetre, ha szállításaiért vagy szolgáltatásaiért nem fizetnek.

Az elv egyszerű: a világ majd minden pontján igénybe vehető, úgy, hogy a különböző országok jogi és gazdasági sajátosságait teljes mértékben figyelembe veszi. Üzletfele fizetőképességéről a helyszínről származó információkkal szolgálhatunk. Az akadálymentes hitelbiztosítás érdekében helyi szakemberek állnak a rendelkezésükre.

A hitelbiztosításaink a bel- és külföldi üzleti partnerekkel szemben fennálló követelések fedezetéül szolgálnak. Ezen kívül, a vállalatcsoport már vállalati- és ország-minősítéseket, valamint gazdasági információkat is készít, illetve kinnlevőségek beszedését is vállalja.


Az alábbi űrlapok kitöltése kötelező a biztosítás igényléséhez:

Hitelbiztosítás kérdőív »
Hitelbiztosítás limitigénylő »

»Érdeklődöm a termék iránt