Euró alapú befektetéshez kötött életbiztosítás

Az Euroguard olyan korszerű pénzügyi eszköz, amelynek révén hosszú távú pénzügyi biztonsága megteremtése érdekében euróban jegyezheti befektetéseit. Az Euroguard révén kisebb összegű megtakarításait is sikeresen kamatoztathatja.

Az Euroguard befektetési stratégiája, azaz a portfóliók összetétele és ezáltal a befektetés kockázati szintje kizárólag az Ön döntésétől függ. A felhalmozott vagyont tetszőleges arányban oszthatja meg három euróban jegyzett befektetési portfóliónk - az Európai Kötvényportfólió, a Generation Gold Portfólió és a Giants Európai Portfólió - között. Befektetésének arányait emellett bármikor egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja.

Az Euroguard biztosítás előnyei

 • Korszerű, euróban jegyzett, hosszú távra szóló befektetési lehetőséget nyújt, amelyet biztosítási védelem egészít ki.
 • Védi vagyona értékét hazánk euróövezethez való csatlakozásakor azáltal, hogy enyhíti a forint-euró árfolyamkockázatot.
 • A biztosítási díjat euróban és forintban egyaránt fizetheti.
 • Az euróban fizetett biztosítási szolgáltatás adó- és illetékmentes.

Miért érdemes euróban befektetni?

Hazánkban az eurót mint hivatalos fizetőeszközt várhatóan 2010-ben vezetik be. Az Ön közép és hosszú távon jelentkező kiadásai tehát euróban fognak felmerülni, ezért már most érdemes euróban megtakarítania. Az Euroguard euróban jegyzi befizetéseit, és hatékonyan ötvözi a befektetés és a biztosítás nyújtotta lehetőségeket.

Az Euroguard esetében választható kiegészítő biztosítások

 • Kiegészítő biztosítás baleseti halál esetére
  E kiegészítő biztosítás megkötéséről különösen azok ne feledkezzenek meg, akik sokat utaznak, akiket szeretteik hazavárnak. Mindennél jobban szeretnénk, ha a szolgáltatásra okot adó halálos balesetek soha nem következnének be, ám a közlekedés könyörtelenül szedi áldozatait.
 • Kiegészítő biztosítás baleseti rokkantság esetére
  Kiegészíti a rokkantság következtében megcsappanó jövedelmeket, továbbá fedezetet teremt a költséges orvosi kezelések kiadásaira is. Segíti az alkalmazkodást a megváltozott életkörülményekhez.
 • Portfólió Plusz kiegészítő biztosítás
  E kiegészítő lehetőség tetszőleges nagyságú pénzösszegek rendkívül rugalmas befektetésére, hiszen a számláján felhalmozott vagyont Ön részben vagy egészben bármikor pénzzé teheti. A biztosításra csak eseti díj fizethető, amelynek időpontját és nagyságát* Ön határozza meg.

Az eseti befizetés mindenkori minimális összegét a befizetés időpontjában aktuális feltételek határozzák meg.


»Érdeklődöm a termék iránt