Életkezdési tőkefelhalmozás

Euró és Forint alapú befektetéshez kötött biztosítások

Befektetéshez kötött biztosítások

Ha már rendelkezik életbiztosítással és szeretné pénzét befektetni, akkor befektetési egységhez kötött biztosításokat ajánlunk. A biztosítók által létrehozott alapok közül egyéni kockázattűrő képessége szerint választhat. Rugalmas konstrukciók, lehetősége van a rendszeresen fizetett díjakon felül eseti díjak elhelyezésére is. Az alapok között mozoghat a magasabb hozam reményében. A futamidőt Ön határozhatja meg, és azt is hogy milyen biztosítási elemmel akarja kiegészíteni.

Egész életre szóló biztonság!

Életkezdési tőkefelhalmozás Egy életbiztosítás a legjobb eszköz ahhoz, hogy anyagi biztonságot teremtsen Önmagának és azoknak is, akik igazán közel állnak Önhöz. Az Életpálya Program rugalmasságának köszönhetően végigkísérheti akár egy életen át. A programunk alapbiztosítási szolgáltatása tragédia esetén nyújt segítséget, azonban mindenkori igényeinek megfelelően a szolgáltatási kört tovább bővítheti baleset, kórházi ápolás, kritikus betegségek stb. esetére is. Kiegészítő élet-, baleset- és egészségbiztosítások a kötéskor és a tartam során is bármikor választhatók, lemondhatók. Összegyűjtött megtakarításaiból - a szabályzatnak megfelelően - igény esetén költségmentesen pénzt vehet fel, majd folytathatja a takarékoskodást egy újabb cél érdekében. Lakást vagy autót szeretne vásárolni, családot alapítana, vagy esetleg már a nyugdíjas éveire gondol? Érdemes előre felkészülni az ezekkel járó kiadásokra!

Az Életpálya Program kedvező megtakarítási lehetőséget is kínál! A díjnövelési opcióval vagy rendkívüli befizetések révén összegyűjtött megtakarításait - a befektetési kiegészítő választása esetén - hatféle eszközalapunk közül az Ön által kiválasztott befektetési kombinációban kamatoztatjuk. Dönthet az igényeinek megfelelő összetételről, választhat a biztonságosabb vagy a kockázatosabb, de hosszabb távon (legalább 5-10 év) várhatóan magasabb hozamot eredményező befektetések közül. A befektetési összetételt természetesen aktuális igényeinek, élethelyzetének megfelelően változtathatja. Összegyűjtött megtakarításaiból - a szabályzatnak megfelelően - igény esetén költségmentesen pénzt vehet fel, majd folytathatja a takarékoskodást egy újabb cél érdekében. Életünk során eltérő pénzügyi igényekkel járó kihívásokkal és problémákkal kell szembenéznünk, amelyek közül sokat nem tervezhetünk előre, de kellő megfontoltsággal és előrelátással felkészülhetünk rájuk. Így a tervezhető és a váratlan kiadások esetén sem kell aggódnunk családunk nyugalma és anyagi biztonsága miatt! A hosszú távú Program lehetővé teszi, hogy felkészüljön gyermekei taníttatására, életkezdésükhöz szükséges anyagi támogatására, vagy akár egy nagy értékű vagyontárgy megvásárlására, illetve a nyugdíjas éveire a megszokott életszínvonal biztosítására.

  • Előnyei a hozam- és kockázatelvárásainak megfelelően Ön döntheti el, hogy milyen eszközalapokba fekteti pénzét,
  • akár euróban is tarthatja megtakarítását,
  • igényeinek megfelelően rugalmasan alakítható, vagyis a megtakarítás összege bármikor növelhető vagy csökkenthető.

Egészség és balesetbiztosítás

Gyermek egészség és balesetbiztosítás

Életkezdési tőkefelhalmozás A Magyar Köztársaság kormánya a 119/2003 (VIII.14.) sz. kormányrendeletében közbeszerzési eljárás lefolytatását rendelte el a 3 és 18 év közötti gyermekek és fiatalok általános balesetbiztosítási védelmének ellátására. A pályázat Pénzügyminisztérium által történt értékelését követően 2003. október 15-én aláírásra került az a szerződés, amelynek keretében a Generali-Providencia Biztosító Rt. által vezetett, az Allianz Hungária, OTP-Garancia, ÁB-AEGON és AXA Biztosítókat egyaránt magába foglaló együttbiztosítási csoport vállalta fel az általános gyermek és ifjúsági balesetbiztosításának kezelését és szolgáltatásait.

Kockázati élet- és balesetbiztosítás

Ha befektetés nélkül szeretne biztosítást kötni, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Különbözo elemekből összeállítunk Önnek egy biztosítás-csomagot, amellyel gondoskodhat szeretteiről, családjáról, önmagáról.


»Érdeklődöm a termék iránt