Cégünkről

A Portfolio Plusz Kft.-t 10 éves szakmai múlttal rendelkező biztosítási szakemberek alapították, abból a megfontolásból, hogy a biztosítási és banki termékskálát a kezünkben tartva az ügyfeleik igényeihez legjobban igazodó termékeket kínálják a hazai piacról. A szakmai hozzáértésen kívül kollégáink a rátermettségükkel különleges előnyöket biztosítanak partnereink és ügyfeleink részére.

Cégünkről A mi megbízónk az ügyfél, aki arra kér fel minket, hogy a számára legelőnyösebb ajánlatot keressük meg. Mi, a vállalata, családja, és a saját érdekeit képviseljük megbízása alapján. Minden esetben személyre szabott ajánlatot készítünk.

Folyamatosan kutatjuk a piacon felmerülő új igényeket, ennek következtében rendszeresen bővítjük szolgáltatási portfoliónkat.

Nem riadunk meg az új dolgoktól és merünk kitűnni a biztosítási brókercégek közül, mert hiszünk abban, hogy ha csinálunk valamit, akkor azt csak a legmagasabb minőségben érdemes!

Miben vagyunk mások?

Több szolgáltatást ötvözünk, amivel időt és energiát takarítunk meg a megbízóink részzére.

Cégünk a klasszikus biztosítási termékeken (belföldi és nemzetközi szállítmányozói biztosítások, egyutas biztosítások, áruszállítási biztosítások, flotta KGFB és cascó, felelősség- és utasbiztosítások, stb.) kívül, kifejezetten cégek számára kifejlesztett költségcsökkentő lehetőségeket is közvetít.
Cégünk jelenleg hitelügyintézőkkel, ingatlanforgalmazókkal, vagyonkezelőkkel és pályázatírókkal is partneri kapcsolatban áll.
A biztosítási területre vonatkozóan elmondhatjuk, hogy a Biztosítókkal kialakított egyedi megállapodásaink révén, a piacon egyedülállóan kedvező biztosítási díjakkal kínáljuk egyedi igények alapján kidolgozott termékeinket. Átlagosan 10-40%-kal tudjuk csökkenteni a biztosítási termékek díját, ugyanazon szolgáltatás mellett.

Vezetőink

Vezető 1 Független biztosítási alkuszként célunk olyan kapcsolatot kialakítani apartnereinkkel, ami hosszú távon stabil és kiszámítható előnyökkel jár mindkét fél részére.
Vezető 2 Folyamatosan kutatjuk a piacon felmerülő új igényeket, ennek következtében rendszeresen bővítjük szolgáltatási portfoliónkat.
Vezető 3 Nem riadunk meg az új dolgoktól és merünk kitűnni a biztosítási brókercégek közül, mert hiszünk abban, hogy ha csinálunk valamit, akkor azt csak a legmagasabb minőségben érdemes!