AVIVA Presztizs biztosítási védelem

A Presztízs biztosítási védelmet és vagyongyarapítási lehetőséget kínálva ad választ az ügyfelek széleskörű igényeire, megfelelve a profitabilitás, a rugalmasság, a kényelem és a biztonság elvárásainak.

Mikor ajánljuk Önnek?

  • Ha magánszemélyként szeretne pénzügyileg felkészülni mind az előre kiszámítható (pl. gyermek jövőjének finanszírozása, nyugdíj), mind az előre nem látható eseményekre.
  • Ha cégvezetőként, vállalkozóként ösztönözni kívánja munkavállalóit, lojalitásukat növelné, illetve szeretné megteremteni a hátteret a stabil működéshez.

Miért jó Önnek?

A Presztízs kedvező adózási feltételekkel nyújt biztosítási védelmet és vagyongyarapítási megoldást családja személyi és vagyoni biztonságát megőrizve. Megtakarításait egy dinamikus, Ön által összeállított befektetési stratégiával hosszú távon biztos hozammal tovább növelheti. Egy szerződésen belül akár öt személy biztosítási védelméről gondoskodhat.

Miért jó az Ön cégének?

A Presztízs költséghatékony és rugalmas eszköz cége számára kulcsfontosságú munkavállalóinak közép- és hosszú távú ösztönzéséhez. Kedvező adózási feltételek mellett valósíthatja meg vagyonképzési programját. Alkalmazható a tulajdonosi szerkezet védelmére is.

Tudnivalók

„Őrszem” árfolyamfigyelő szolgáltatás
A biztosítási piacon elsőként nálunk érhető el az „Őrszem” árfolyamfigyelő szolgáltatás, mellyel megvédheti megtakarított tőkéjét és az időközben felhalmozott hozamát az esetleges kedvezőtlen árfolyam-csökkenésektől, illetve könnyebben kihasználhatja az árfolyamok emelkedését.

Befektetési csomag az Ön igényeire szabva
15 különböző eszközalap közül válogathatja össze személyes befektetési csomagját. Alacsony kockázatú, árfolyamgarantált megoldásoktól az izgalmas és komoly növekedési potenciált rejtő részvényekig kínálunk eszközalapokat, amelyek más és más földrajzi régiókba és szektorokba fektetnek be.

Három választható védelmi csomag
Eltérő védelmi csomagokat választhat Önmagára és minden további biztosítottra, amelyek segítenek abban, hogy anyagilag tehermentesítsük családját vagy vállalkozását egy váratlan és tragikus esemény bekövetkeztekor.

Díjmentes Portfólió Plusz befektetési számla
A szerződéshez díjmentesen nyújtjuk Önnek a Portfólió Plusz kiegészítő befektetési számlát, amellyel tovább gyarapíthatja megtakarítását. A Portfólió Plusz számlán lévő összeghez a teljes biztosítási időtartam alatt könnyedén hozzáférhet.

Különleges ügyfélbónusz
Minden ügyfelünk, aki hosszú távú biztosítási és befektetési céljai megvalósításához a Presztízs megoldást választja, a 15. évben az átlagosan fizetett díj 200%-ára jogosult. 

 

Kiegészítő biztosítások:

Kiegészítő biztosítás baleseti halál esetére
E kiegészítő biztosítás megkötéséről különösen azok ne feledkezzenek meg, akik sokat utaznak, akiket szeretteik hazavárnak.

Kiegészítő biztosítás baleseti rokkantság esetére
Kipótolja a rokkantság következtében megcsappanó jövedelmeket, továbbá fedezetet teremt a költséges orvosi kezelések kiadásaira is. Segíti az alkalmazkodást a megváltozott életkörülményekhez.

Kiegészítő biztosítás a gyermekek egyes súlyos betegségeire és baleseteire
Egyedülálló termék a hazai életbiztosítási palettán, hiszen számos rettegett betegségre kiterjed, azokra, amelyektől súlyosságuk és előfordulási gyakoriságuk miatt a szülők a leginkább tartanak.

További biztosított(ak) halálesetére szóló kockázati kiegészítő biztosítás

Portfólió Plusz kiegészítő biztosítás
E kiegészítő lehetőség tetszőleges nagyságú pénzösszegek rendkívül rugalmas befektetésére, hiszen a számláján felhalmozott vagyont Ön részben vagy egészben bármikor pénzzé teheti. A biztosításra csak eseti díj fizethető, amelynek időpontját és nagyságát* Ön határozza meg.

*Az eseti befizetés mindenkori minimális összegét a befizetés időpontjában aktuális feltételek határozzák meg.

»Érdeklődöm a termék iránt