Proteusz egyszeri életbiztosítás

A klasszikus életbiztosítások mellett a világ számos országában egyre nagyobb teret hódítanak a befektetéshez kötött életbiztosítások. Magyarországon az Aviva Életbiztosító Zrt. (korábbi nevén MÉBIT Rt.) az elsők között vezette be ezt a különleges megtakarítási formát, amely a nemzetközi befektetési lehetőségek széles kínálatával, nagyfokú rugalmasságával és versenyképes költségeivel is kitűnik a hazai életbiztosítások sorából.

Az Armada hatékonyan ötvözi az életbiztosításban és a megtakarításban rejlő lehetőségeket. Ön bármikor, bármekkora összeget befizethet a számlájára, ráadásul befektetései azonnal kamatoznak. Így az Armada az Ön számára is szilárd pénzügyi alapokat teremt és egyúttal megfelelő támaszt nyújt az élet nehéz pillanataiban. Amennyiben a biztosított elhalálozna, az aktuális biztosítási összeget, illetve a számláján nyilvántartott befektetési egységek pillanatnyi értékét néhány napon belül a kedvezményezettek rendelkezésére bocsátja a biztosító.

Portfóliója összetételét - és ezáltal befektetéseinek kockázati szintjét is - kizárólag Ön határozza meg. Megtakarításokra szánt tőkéjét tetszőleges arányban oszthatja meg öt befektetési lehetőség - Globális Részvényportfólió, Magyar Kötvény Portfólió, Magyar Részvényportfólió, Pénzpiaci Portfólió és az Euromix Portfólió - között.

Számtalan variáció közül választhatja ki tehát az Önnek legjobban tetszőt, befektetési csomagját elképzelése, hozamelvárásai és kockázattűrő képessége függvényében állíthatja össze. Befektetéseinek arányait bármikor egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja.  

Kiegészítő biztosítások

  • Kiegészítő biztosítás baleseti halál esetére
    E kiegészítő biztosítás megkötéséről különösen azok ne feledkezzenek meg, akik sokat utaznak, akiket szeretteik hazavárnak. Mindennél jobban szeretnénk, ha a szolgáltatásra okot adó halálos balesetek soha nem következnének be, ám a közlekedés könyörtelenül szedi áldozatait.
  • Kiegészítő biztosítás baleseti rokkantság esetére
    Kipótolja a rokkantság következtében megcsappanó jövedelmeket, továbbá fedezetet teremt a költséges orvosi kezelések kiadásaira is. Segíti az alkalmazkodást a megváltozott életkörülményekhez.
  • Portfólió Plusz kiegészítő biztosítás
    E kiegészítő lehetőség tetszőleges nagyságú pénzösszegek rendkívül rugalmas befektetésére, hiszen a számláján felhalmozott vagyont Ön részben vagy egészben bármikor pénzzé teheti. A biztosításra csak eseti díj fizethető, amelynek időpontját és nagyságát* Ön határozza meg.

Az eseti befizetés mindenkori minimális összegét a befizetés időpontjában aktuális feltételek határozzák meg.


»Érdeklődöm a termék iránt