Aranyeső plusz

Az Aranyeső plusz a biztosítási védelem mellett nyújtja a befektetési kockázatvállalás szabadságát. Az Aranyeső plusz befektetéshez kapcsolt életbiztosítási termék páratlanul rugalmas pénzügyi lehetőséget kínál az AXA Biztosító Zrt. ügyfeleinek.

A módozat ötvözi a korszerű megtakarítási és befektetési lehetőségeket az életbiztosítások és az öngondoskodás nyújtotta biztonsággal. A termék rugalmassága megfelelő hátteret biztosít az eredményes befektetéshez, ugyanakkor a tág határok közt megválasztható az a kockázati biztosítási összeg, amely anyagi fedezetet nyújthat a hátramaradóknak.

Nincs más olyan pénzügyi konstrukció, amely a befizetett pénzeknek akár többszörösét is kifizeti egy váratlan tragédia kapcsán. Ön választhatja meg rendszeres és eseti befizetéseinek nagyságát és Ön döntheti el, hogy a díjak hogyan kerüljenek elosztásra a különböző befektetési lehetőségek és biztosítások között.

Biztosítási esemény:

 

A biztosítási tartam alatt a biztosított halála vagy a biztosítási tartam lejártának életben való elérése, a szerződéshez kapcsolódó eszközalapok egység értékeinek realizálása.

Az egyes eszközalapokhoz tartozó hozammértékek és kockázatok egymástól eltérnek.

A rugalmasság a befektetés és a biztosítás vonatkozásában egyaránt fennáll. Az alábbiakban összefoglaltuk azokat a kiemelkedő jellemzőit az Aranyeső plusz biztosításnak, amelyek segítségével Ön megteremtheti családja és önmaga anyagi biztonságát.

  • Ügyfeleink maguk választhatják meg, hogy a felkínált lehetőségeken belül mekkora biztosítási összegre van szükségük az adott időszakban.
  • Az életpálya alakulásának függvényében egyaránt van lehetőség a biztosítási összeg növelésére vagy csökkentésére.
  • A befektetés rugalmassága lehetőséget teremt arra, hogy ügyfeleink megtakarításaikat szabadon szervezzék, döntésüktől függően aktív vagy passzív befektetési politikát folytassanak.
  • Eldönthetik, hogy a felkínált eszközalapok közül melyikbe kívánják befizetéseiket irányítani: a konstrukció szabad, megkötések nélküli allokációt tesz lehetővé.
  • Allokációs választásukat bármikor megváltoztatva befizetéseiket átirányíthatják valamely más eszközalap(ok)ba.
  • A már befizetett összegekből vásárolt befektetési egységeiket bármikor átválthatják egy másik AXA Magyarország eszközalapba.
  • Megtakarításaik értékét a rendszeres vagy egyszeri díjon felüli korlátlan számú eseti befizetések növelhetik.
  • Az eseti díjakból származó felhalmozási egységeiket részben vagy egészben bármikor visszavásárolhatják.
  • Szerződésüket megfelelő feltételek mellett- díjmentesíthetik, s bár ekkor már rendszeres díjat nem kell fizetni, az eseti befizetésekkel továbbra is növelhető a megtakarítás értéke.
  • A díjmentesített szerződésről minden hónapban pénzhez juthatnak a rendszeres pénzkivonás lehetőségének igénybe vételével.

»Érdeklődöm a termék iránt