Ahico Profit Plus

A jövő biztos alapokon

Egy jó befektetés megalapozza jövőnket és segítséget nyújt céljaink megvalósításában. A mai világban befektetéseink minősége nagyban hozzájárul jövőnk alakulásához. Az AHICO Biztosító Profit Plus megtakarítási programja egyesíti a hagyományos életbiztosítás nyújtotta biztosítási védelmet és a befektetési alapokon elért hozamok kínálta megtakarítási lehetőséget. A Profit Plus jövő programunk egy olyan pénzügyi konstrukció, amely segít a modern világ által támasztott kihívásokra megoldást nyújtani, megteremtve ezáltal Ön és szerettei anyagi biztonságát.

Modern pénzügyi megoldások

Megtakarításait kedvező feltételekkel és rugalmasan alakíthatja. Eszközalapjaink korszerű, sikeres és dinamikus kombinációk, amelyek ötvözik a mai globális világ gyorsan fejlődő piaci lehetőségeit. A befektetéseit a világ vezető alapkezelője a New York-I székhelyű AIG Global Investment Group tapasztalt nemzetközi szakemberei kezelik.

A termék előnyei:

  • 7 különböző eszközalap közül választhatja ki az Ön számára a legkedvezőbbet
  • Ön dönt befektetései mértékéről
  • Személyre szabott befektetési csomagot állíthat össze
  • Rugalmas megtakarítási lehetőség Nemzetközi alapkezelés (AIG Global Investment Group)
  • Testre szabható a várható hozam mértéke
  • Testre szabható a kockázat mértéke
  • Életbiztosítási védelem
  • Adókedvezmény
  • Örökösödési illetékmentesség

A Profit Plus befektetési egységekhez kötött életbiztosítás választható eszközalapjai:

 

Magyar Kötvényportfólió

A Magyar Kötvényportfólió a Magyar állam által kibocsátott kötvényeket és diszkont kincstárjegyeket, a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott kötvényeket, illetve vállalati kötvényeket, bankbetéteket, valamint minimális mennyiségű készpénzt tartalmazhat. A megtérülés nagy részben kamatfizetésekből, az államkötvények hozamából, illetve a vállalati kötvények hozamfelárából tevődik össze.

A rendelkezésre álló eszközök legnagyobb része rövid, vagy középtávon lejáró Magyar államkötvényekbe, a Nemzeti Bank által kibocsátott kötvényekbe, illetve diszkont kincstárjegyekbe kerül befektetésre. A rövid lejáratú befektetések - bankbetét, számlapénz, diszkont kincstárjegy, Nemzeti Bank által kibocsátott kötvény - mennyisége nem haladhatja meg az eszközérték 10%-át. Az állandó vagy változó kamatozású eszközök mennyiségét mindig az adott piaci környezet, illetve a várakozások határozzák meg.


»Érdeklődöm a termék iránt